DeveloperSide.NET Forums

DeveloperSide.NET => Anything else goes here => Topic started by: danielmclean1 on August 09, 2007, 05:08:10 PM



Title: How do I add another instance of Drupal?
Post by: danielmclean1 on August 09, 2007, 05:08:10 PM
I've been successfully working with Drupal on localhost using this software, but I'm wondering how to add additional Drupal sites. Copying and pasting the current Drupal folder in webapps doesn't do the trick -- even if I change the sites/all/settings.php file. I can create databases and users, but I can't get any additional PHP programs to work.

What do I need to do?


Title: Re: How do I add another instance of Drupal?
Post by: admin on August 09, 2007, 05:16:23 PM
You would basically host all the sites within the same drupal base dir...
http://drupal.org/node/274

And just use vhosts for the rest... To point the domain name.