DeveloperSide.NET Forums

DeveloperSide.NET => Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum => Topic started by: whitmaugh on September 21, 2009, 10:02:34 PM



Title: Running Web-Developer and IIS at once
Post by: whitmaugh on September 21, 2009, 10:02:34 PM
I'm trying to run Web-Developer and IIS at once; I changed ports for the IIS, then re-ran Web-Developer and got Error[1] in the Controller.
This is my log:
Quote
[Mon Sep 21 22:17:49 2009] [notice] ModSecurity for Apache 2.1.3 configured
[Mon Sep 21 22:17:53 2009] [notice] Apache/2.2.6 (Win32) mod_ssl/2.2.6 OpenSSL/0.9.8g PHP/5.2.5 configured -- resuming normal operations
[Mon Sep 21 22:17:53 2009] [notice] Server built: Sep 20 2007 14:13:35
[Mon Sep 21 22:17:53 2009] [notice] Parent: Created child process 3868
[Mon Sep 21 22:17:54 2009] [notice] ModSecurity for Apache 2.1.3 configured
[Mon Sep 21 22:17:55 2009] [notice] Child 3868: Child process is running
[Mon Sep 21 22:17:55 2009] [notice] Child 3868: Acquired the start mutex.
[Mon Sep 21 22:17:55 2009] [notice] Child 3868: Starting 250 worker threads.
[Mon Sep 21 22:17:56 2009] [notice] Child 3868: Starting thread to listen on port 443.
[Mon Sep 21 22:17:56 2009] [notice] Child 3868: Starting thread to listen on port 80.
[Mon Sep 21 22:18:27 2009] [error] [client 127.0.0.1] ModSecurity: Warning. Pattern match "(?:>\\\\[To Parent Directory\\\\]<\\\\/[Aa]><br>|<title>Index of.*?<h1>Index of)" at RESPONSE_BODY. [id "970013"] [msg "Directory Listing"] [severity "WARNING"] [hostname "localhost"] [uri "/"] [unique_id "BdHxgcCoAWcAAA8chpMAAAD5"]
[Mon Sep 21 22:18:28 2009] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/www/vhosts/localhost/favicon.ico
[Mon Sep 21 22:18:31 2009] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/www/vhosts/localhost/favicon.ico
[Mon Sep 21 22:33:03 2009] [error] [client 127.0.0.1] ModSecurity: Warning. Pattern match "(?:>\\\\[To Parent Directory\\\\]<\\\\/[Aa]><br>|<title>Index of.*?<h1>Index of)" at RESPONSE_BODY. [id "970013"] [msg "Directory Listing"] [severity "WARNING"] [hostname "www.mysite1.co.uk"] [uri "/"] [unique_id "OgTG-MCoAWcAAA8chpoAAAD4"]
[Mon Sep 21 22:33:03 2009] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/www/vhosts/localhost/favicon.ico, referer: http://www.mysite1.co.uk/
[Mon Sep 21 22:46:05 2009] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Mon Sep 21 22:46:05 2009] [notice] Child 3868: Exit event signaled. Child process is ending.
[Mon Sep 21 22:46:06 2009] [notice] Child 3868: Released the start mutex
[Mon Sep 21 22:46:07 2009] [notice] Child 3868: Waiting for 250 worker threads to exit.
[Mon Sep 21 22:46:07 2009] [notice] Child 3868: All worker threads have exited.
[Mon Sep 21 22:46:07 2009] [notice] Child 3868: Child process is exiting
[Mon Sep 21 22:46:07 2009] [notice] Parent: Child process exited successfully.

Note the mysite1.co.uk is a virtual host mapped using the HOSTS file.

Any idea how to fix this?


Title: Re: Running Web-Developer and IIS at once
Post by: admin on September 21, 2009, 10:32:47 PM
I don't see any Apache specific errors in the log. Try running 'httpd -t' from the command line to see if there is a syntax problem with the configuration.