DeveloperSide.NET Forums

DeveloperSide.NET => Building a Web Server, for Linux => Topic started by: dea on May 21, 2004, 02:56:22 PM



Title: Apache 2.0.48 problem when use a proxie in the browser
Post by: dea on May 21, 2004, 02:56:22 PM
Hi !!

I've a problem with Apache 2.0.48

I use 13 vhosts on my server and works fine... but if in a browser I use a proxie...  there is an error:

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

If I force mywebsite/index.html, with IE, all OK, with Netscape 7.1 I see yhe HTML code !!! (in text format).

Without proxie (client direct connect with the server) ALL OK !!

Any idea ???

Very very thanks


Title: Apache 2.0.48 problem when use a proxie in the browser
Post by: Jorge on May 21, 2004, 05:54:12 PM
not sure but are it name base vhost's?
is so i thing the proxie the proxy won't pass the Hostname


Title: Yes named based vhost's...
Post by: dea on May 21, 2004, 06:53:59 PM
Quote from: "Jorge"
not sure but are it name base vhost's?
is so i thing the proxie the proxy won't pass the Hostname


HI !!!

YES It's a named based vhost's.

It's work fine in http and https (without client proxy) I've tried general public proxy... but doesn't works...

I think APACHE  does'nt understand the nname... or there is a configuration error in httpd ?

Very thanks !!!


Title: Apache 2.0.48 problem when use a proxie in the browser
Post by: Jorge on May 21, 2004, 08:43:17 PM
try caching the header sent from a client behind a porxy and look at the host part.