DeveloperSide.NET Forums
October 18, 2019, 11:55:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2
1  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Re: Developer 4
on: July 02, 2011, 01:13:51 AM
Thanks for the quick reply. Looks like i'll be purchasing your developer 4 very soon.
2  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Developer 4
on: July 02, 2011, 01:06:10 AM
Does the new developer 4 run the PHP VC6 or VC9 version.
Why i'm asking is that php has announced there stopping producing any new PHP VC6 versions.

Is there also anyway to get developer 3 to convert over to the PHP VC9 verison.

Thanks for your time.
3  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Re: Setting up a IMAP server
on: April 11, 2011, 10:43:26 PM
Wow, thank you so much. I'll give them a go. ;)
4  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Setting up a IMAP server
on: April 11, 2011, 09:26:47 PM
I would like to setup a IMAP server on win 7. Could anyone tell me what software i would need for this. I wish to use Squirrel Mail.
My hope is to use this setup for sending emails from my forum insted of going though a 3rd party email host.

Any advice would get gratefully received. Thank you so much. ;)
5  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Re: Wincache
on: October 27, 2010, 05:23:55 PM
I see now why nothing was working :)

Would you happen to know if theres anything similer for apache / php.
Its not a despreate thing. I just spotted the wincache and felt like i had to give it a try. Anything to speed things up :)

Thankyou for the quick reply.
6  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Wincache
on: October 27, 2010, 01:44:11 AM
Hi buddy,

I bet you missed me :)

I'm trying to install wincache. I've unziped the file and draged the .dll file into the EXT folder. Enabled the pluging in php.ini but does not show up.
I've tryed a few diffrent versions of wincache and still nothing shows up. I've also checked the phpinfo.


Current stats

 Apache 2.2.16
php 5.3.3
MyQSL 5.1.50-community
MySQL client version: mysqlnd 5.0.7-dev - 091210 - $Revision: 300533 $
MySQL charset: UTF-8 Unicode (utf8)
phpMyAdmin 3.3.6
Win 7 64bit

-> wincache-1.1.0-5.3-nts-vc9-x86.exe <-

Any idears?
7  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Re: IfModule dir_module
on: July 30, 2010, 07:11:18 PM
Look forward to it.  Keepup the good work.
8  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Re: IfModule dir_module
on: July 30, 2010, 04:02:58 PM
Works a treat, Thankyou so much for your help.

I see you have a new product available.
The pictures of the interface looks well smart.

Is the product able to upgrade the old version without me adding all the settings again?
9  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Re: IfModule dir_module
on: July 30, 2010, 03:22:02 PM
I have got around it with

<IfModule dir_module>
      DirectoryIndex forum.php index.html index.php
<IfModule>

Both sites work with this.
Is this ok or is there a better way for doing things.
10  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ IfModule dir_module
on: July 30, 2010, 03:02:57 PM
Hi again, you must be getting fed up with me by now, LOL

A little question for you.

I have 2 dynamic domains running

http://domain1.com
http://domain2.com

I would like to get http://domain1.com to load -> Index.html Index.php (only)
Also
I would like to get http://domain2.com to load -> forum.php (only)

I have this in place in my httpd.conf already

<IfModule dir_module>
      DirectoryIndex index.html index.php
<IfModule>

How would I seperate this command for diffrent domains?

I'm in really desprate need for this. Can you can help me out buddy.

Thankyou   Taz
11  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Re: Cookieless domain
on: June 29, 2010, 02:56:54 PM
Thankyou very much, thats all the information in needed.

I was just a bit confused by this, but i can see know whats going on. Internaly the site does not contact google (hence the no cookies), but externaly google contact is made and cookies are used.

Brill, Thankyou for your help.     Love the product and service by the way, awsome.

Taz  
12  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Re: Cookieless domain
on: June 29, 2010, 02:31:58 PM
Hi there,

I dont think i explained my self very well, I was only after the homepage, not the rest of the forum.
Once i have the landing page working correctly i could then extend this to the forum.

I know the forum need configuring for this, but did not want to disrupt it if this was not going to work.

So its the landing page im intrested in not the rest of the site.

Sorry for the confusion....    Taz
13  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Re: Cookieless domain
on: June 29, 2010, 01:52:26 PM
Thankyou for the quick reply,

I'm using firefox for this, I'm just after the two sub-domains to be cookieless for images, so what results did you get? LOL
14  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Professional Edition,
Support Forum
/ Cookieless domain
on: June 29, 2010, 12:56:07 PM
Hi there, hope you could help me out,

Im trying to get two cookieless domains for my images but can't get rid of the cookies, LOL

My setup, Dynamic section... (A) sub-domains setup


                          |-----------http://image1.mysite.com
                          |
http://mysite.com +
                          |
                          |-----------http://image2.mysite.com

I have placed the images equialy in the 2 sub-domains (well sort of)

The 2 sub-domains are active, internaly or externaly, and webpages load with the new configuation.

However using google page speed, internaly i have no cookies, externaly i have cookies.

This is driving me bonkers. I don't know which is lying to me. I have cleared the cache in the browsers, but no diffrence in the results.


Page Speed internal results.....




Page Speed External Results....




I will send you a PM with the more personal information. Your probably be able to spot this in seconds, i've been scraching my head for 3 days.

Hope you could help us out here in my hour of need...   Thanks for your time.    Taz


15  DeveloperSide.NET / Anything else goes here / Help with RTMP:// media server on: May 17, 2010, 01:08:08 AM
Hi there,

Could someone please point me in the right direction to get this type of server running.
I have a application called Flashchat on my website which is audio and video capable.
I would really like to use this function but unable to get it working.
Would anyone know a EASY step by step guide to getting a rtmp sever running using the software from this site?
All i need is a running server!

http://www.tufat.com/docs/modpack/audio_video.html

I did try and install red5 but could not get past the JAVA_HOME error.

Hope to here from you guys and girls.

Taz


Pages: [1] 2
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!