DeveloperSide.NET Forums
July 13, 2020, 12:20:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home Help Search Login Register  
  Show Posts
Pages: [1]
1  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Released Web-Server v1.16 w/ Tomcat, mod_jk, mod_security...
on: February 06, 2006, 04:29:56 AM
It's on a new install of windows, that's why I was confused. I uninstalled everything (I think I skipped the PATH step before) and it all seems to work now. Sorry to be a nuisance and thanks.
2  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Released Web-Server v1.16 w/ Tomcat, mod_jk, mod_security...
on: February 05, 2006, 06:37:30 PM
It appears to be something wrong with these release. I found version 1.14 of the devside release and it worked fine. Apache was having troubles starting, but it installed Ok.

UPDATE

I've got the service installed (the 1.16 release), however now it's giving me this error message when I try to start the server:

Quote

Can't load Perl file: /www/Apache2/conf/extra.pl for server localhost:80, exiting...


Running perl.exe on that file produces:

Quote

Perl lib version (v5.8.6) doesn't match executable version (v5.8.7) at G:/www/pe
rl/lib/Config.pm line 32.
Compilation failed in require at G:/www/perl/lib/DynaLoader.pm line 25.
BEGIN failed--compilation aborted at G:/www/perl/lib/DynaLoader.pm line 25.
Compilation failed in require at G:/www/perl/site/lib/ModPerl/Const.pm line 17.
BEGIN failed--compilation aborted at G:/www/perl/site/lib/ModPerl/Const.pm line
17.
Compilation failed in require at G:/www/perl/site/lib/Apache2/Const.pm line 17.
BEGIN failed--compilation aborted at G:/www/perl/site/lib/Apache2/Const.pm line
17.
Compilation failed in require at G:\www\Apache2\conf\extra.pl line 9.
BEGIN failed--compilation aborted at G:\www\Apache2\conf\extra.pl line 9.


Let me know if you need more info.
3  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Released Web-Server v1.16 w/ Tomcat, mod_jk, mod_security...
on: February 05, 2006, 09:05:53 AM
Quote from: "admin"
As the other post mentioned, it could be an already installed Apache or IIS Service, bonded to port 80. If you would like to answer the questions in the other post -- I can take a look at it.  Also, read the thread at the top about 'common problems'.


I have no other server installed, and nothing is listening on Port 80. I'll check out 'common problems'
4  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Released Web-Server v1.16 w/ Tomcat, mod_jk, mod_security...
on: February 04, 2006, 08:09:18 AM
Quote from: "admin"
What are the error or output messages on the command line?  If you have an already installed Apache or IIS Service, Apache will not install.
Run 'netstat -an' to see if anything is listening on port 80, Run 'services.msc' to see if you have an old Apache2 Service installed or IIS.


The service isn't installing itself. Could windows be blocking it?
5  DeveloperSide.NET / Web.Developer Server Suite Community Edition,
Public Support Forum
/ Released Web-Server v1.16 w/ Tomcat, mod_jk, mod_security...
on: February 03, 2006, 05:22:53 AM
For some reason apache won't install for me. I downloaded the auto installer, and that didn't work. I tried installing apache manually, that doesn't work. Any suggestions?
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!