DeveloperSide.NET Forums
January 17, 2020, 12:57:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: $HTTP_POST_VARS  (Read 9557 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
yfastud
Customer, Basic Support
Jr. Member
*****
Posts: 36


View Profile
« on: January 07, 2007, 04:48:44 AM »

When testing at school, these files w/ $HTTP_POST_VARS working fine, but they're not working at home when I'm using w/ latest 'Web-Developer' Server Suite, version 1.93 ssl-enabled. Do I need to enable anything to make it work?

Thanks a million
Logged
admin
Administrator
Master of All Subjects
*****
Posts: 3272


View Profile WWW Email
« Reply #1 on: January 07, 2007, 01:07:46 PM »

Thats been depreciated for years. Use $_POST instead...
http://us3.php.net/manual/en/language.variables.predefined.php
Logged

DeveloperSide.NET
Advanced PHP and MySQL Solutions for your Web Design and Development needs with Web.Developer Server Suite.
yfastud
Customer, Basic Support
Jr. Member
*****
Posts: 36


View Profile
« Reply #2 on: January 07, 2007, 01:44:39 PM »

He... he...  ;-)  so the book we're using is old, still works at our school though. Thanks.
Logged
admin
Administrator
Master of All Subjects
*****
Posts: 3272


View Profile WWW Email
« Reply #3 on: January 07, 2007, 01:56:55 PM »

You can still turn those depreciated variable on under php.ini
Logged

DeveloperSide.NET
Advanced PHP and MySQL Solutions for your Web Design and Development needs with Web.Developer Server Suite.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!