DeveloperSide.NET Forums
July 06, 2020, 05:54:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: I am getting frustrated with setting up virtual hosts  (Read 30031 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cluce
Member
*
Posts: 16


View Profile Email
« Reply #30 on: August 09, 2007, 06:23:19 PM »

Finally.........I have three of my websites working with the multiple directory way.  I have 4 websites. They all have an index page.

One of them pulls up like a normal website. two of them list the contents/web files and you have to click on the index file to start previewing the website like you normally would. 
The first 3 I am OK with but the last one.

But one website lists the contents and when you click on the index page the links within that index page dont work they seem to be broken.

I am not sure why?  I think I know why this one website dont work? It might be in the code in the web pages??

thanks for all your help I really appreciate it.
« Last Edit: August 09, 2007, 06:49:11 PM by cluce » Logged
night2dark2
Jr. Member
**
Posts: 98


Yeah Dont really ask.

mfaiotto@msn.com
View Profile WWW
« Reply #31 on: September 19, 2007, 11:14:15 AM »

if your lazy to redo your Index you could Simpily do an IFRAME with 100% Width and 100% height. then under the links put TARGET="iframe" which should be the IFrames Default name.
Logged

Revolution Gamers Host.
Master of all Gunz Server Hosting Needs.
Revolution Gamers International Gaming Commmunity
Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!