DeveloperSide.NET Forums
July 23, 2019, 06:32:36 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Apache 2.0.48 problem when use a proxie in the browser  (Read 9286 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dea
Guest
« on: May 21, 2004, 02:56:22 PM »

Hi !!

I've a problem with Apache 2.0.48

I use 13 vhosts on my server and works fine... but if in a browser I use a proxie...  there is an error:

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

If I force mywebsite/index.html, with IE, all OK, with Netscape 7.1 I see yhe HTML code !!! (in text format).

Without proxie (client direct connect with the server) ALL OK !!

Any idea ???

Very very thanks
Logged
Jorge
Customer, Basic Support
Guru
*****
Posts: 544

jorge_schrauwen@msn.com
View Profile WWW
« Reply #1 on: May 21, 2004, 05:54:12 PM »

not sure but are it name base vhost's?
is so i thing the proxie the proxy won't pass the Hostname
Logged

dea
Guest
« Reply #2 on: May 21, 2004, 06:53:59 PM »

Quote from: "Jorge"
not sure but are it name base vhost's?
is so i thing the proxie the proxy won't pass the Hostname


HI !!!

YES It's a named based vhost's.

It's work fine in http and https (without client proxy) I've tried general public proxy... but doesn't works...

I think APACHE  does'nt understand the nname... or there is a configuration error in httpd ?

Very thanks !!!
Logged
Jorge
Customer, Basic Support
Guru
*****
Posts: 544

jorge_schrauwen@msn.com
View Profile WWW
« Reply #3 on: May 21, 2004, 08:43:17 PM »

try caching the header sent from a client behind a porxy and look at the host part.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!