DeveloperSide.NET Forums
June 20, 2019, 01:48:47 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Incomplete OpenSSL Installation?  (Read 11014 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jardeon
Member
*
Posts: 1


View Profile
« on: November 04, 2005, 12:45:38 AM »

Hi,

I've followed the instructions from devside.net on installing zlib, openssl, and apache, and I've encountered two fairly serious problems:

My /usr/local/ssl/lib directory contains the following symlink:
Code:
libcrypto.so -> libcrypto.so.0.9.8


However, I have no matching libcrypto.so.0.9.8 file in that directory.  I have a libcrypto.a, and a libssl.so.0.9.8, so I'm stumped.

The second problem is related, I think.  When I try to launch apache2 with ./apachectl startssl, I get the following error:
Code:
Syntax error on line 246 of /usr/local/apache2/conf/httpd.conf:
Cannot load /usr/local/apache2/modules/mod_ssl.so into server: /usr/local/apache2/modules/mod_ssl.so: undefined symbol: RSA_generate_key


Anyone else encountered (and solved) this one?

For the record, httpd-2.0.55, openssl-0.9.8a, RedHat Enterprise 3.
Logged
padraigmcg
Member
*
Posts: 1


View Profile
« Reply #1 on: January 05, 2006, 12:52:16 PM »

I am also experiencing the problem you reference below..

Did you find a solution to it?
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!